BRUIS Wedding & Events

Schermafbeelding 2023-11-06 om 23.17.43

Zakelijk

Voor de feestelijke opening van uw nieuwe bedrijfspand, het vieren van een jubileum, het in het zonnetje zetten van uw personeel tijdens een personeelsfeest of de lancering van een nieuw product, staat BRUIS klaar om u evenement tot in de puntjes te verzorgen. Met oog voor detail en een passie voor het creëren van onvergetelijke momenten, nemen we de regie over zodat u kunt genieten of bedenken we uniek concept voor het evenement. Wij zorgen voor een naadloze organisatie, waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Staat uw evenement niet in dit rijtje? Geen probleem! We gaan graag met u in gesprek over uw ideeën en wensen.

Zakelijke Evenementen

In de huidige samenleving is het opbouwen van een netwerk en het implementeren van een effectieve marketingstrategie van cruciaal belang. Een zakelijk evenement biedt een uitgelezen kans om dit te ondersteunen. Het organiseren van een indrukwekkend evenement fungeert niet alleen als een mogelijkheid om uw netwerk te versterken, maar ook als een krachtig marketinginstrument. Het stelt u in staat, om de boodschap van uw bedrijf en de merkidentiteit te versterken. BRUIS organiseert zakelijke evenementen die zijn onderverdeeld in twee categorieën: interne- en externe evenementen. Wij staan klaar om samen met u de mogelijkheden te verkennen!

Aangezien elk evenement uniek zal zijn en wij streven naar het geven van persoonlijke aandacht aan elk detail wordt de prijsopgave zorgvuldig samengesteld na het kennismakingsgesprek. Wij begrijpen dat elk evenement anders is en daarom willen we ervoor zorgen dat de offerte nauwkeurig past bij de gewenste services en het gewenste niveau van jullie evenement.

Prijzen zijn op aanvraag

Interne Evenementen

Een evenement, georganiseerd voor uw eigen bedrijf en medewerkers. Zet uw medewerkers in het zonnetje met een personeelsfeest, een avondje uit, een dagtrip of een weekend weg. Bij ons staan uw wensen op nummer één! Of het nu gaat om het jaarlijkse kerstfeest, sinterklaasviering of de nieuwjaarsborrel, BRUIS denkt graag met u mee bij elke feestelijke gelegenheid.

Externe Evenementen

Een evenement voor relaties, partners of klanten. Denk hierbij aan klantrelatiedagen, diners, de opening van een nieuw bedrijfspand of de lancering van een nieuw product of dienst. Een ander soort evenementen organiseren? Wij kijken graag met u mee. Met een evenement dat tot in de kleinste details is georganiseerd, voorzien van spectaculair entertainment op de mooiste locaties en met prachtige aankleding, kan uw bedrijf ervoor zorgen dat klanten, partners of relaties nog lang over deze ervaring zullen praten.

Mijn werkwijze

Wensen

Tijdens het kennismakingsgesprek achterhaal ik uw wensenpakket.

Concept

Ik breng uw wensen tot leven in een op maat gemaakt concept.

Plannen

Na goedkeuring van het concept, zoek ik de tofste leveranciers uit.

Productie

BRUIS voert de gehele productie uit.

Evenement

Ik begeleid en coördineer het evenement in goede banen.