BRUIS Wedding & Events

Het ontwerpen, regelen en coördineren van een evenement, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Wat ik voor jullie kan betekenen

Het ontwerpen, plannen en coördineren van jullie droomevenement tot in de kleinste details is bij mij in goede handen. Met mijn kennis, ervaring en kwaliteiten weet ik voor elke feestelijke gelegenheid een onvergetelijk evenement te maken. Zodat jullie er nog lang aan zullen terugdenken en waar jullie gasten enthousiast over blijven praten. Heb je behoefte aan hulp bij het bedenken van een uniek concept voor een evenement? Dat kan ook! Samen gaan we op zoek naar een passend concept. Of wellicht zoek je enkel een professional die jullie evenement vlekkeloos kan coördineren? Laten we samen de mogelijkheden verkennen.

Wat ik écht belangrijk vind

Een essentieel aspect voor mij is het creëren van een sterke en persoonlijke band. Ik wil dat jullie je gehoord voelen bij BRUIS. Vervolgens gaan we in gesprek om jullie wensen helder te krijgen en samen de mogelijkheden te ontdekken die het beste bij jullie gevoel passen. Het uiteindelijke evenement zal weerspiegelen wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Tot slot staat betrouwbaarheid bij BRUIS centraal. Jullie mening en wensen staan voorop, met als resultaat een glimlach van oor tot oor.

Laten we samen bruisende momenten en onvergetelijke herinneringen creëren.

Mijn story

Met een scherp oog voor detail zal ik, totdat al jullie wensen zijn vervuld, doorgaan.

De drijvende kracht achter BRUIS, dát ben ik! Mijn naam is Juul Bax, trotse eigenaresse van BRUIS Wedding & Events. Met passie voor het organiseren van op maat gemaakte evenementen organiseer ik dat met liefde voor jullie.

Toen ik 16 werd, moest ik mijn studierichting kiezen. Ik wist het meteen  ik: de evenementen wereld! Het plannen, organiseren en managen van events vind ik geweldig om te doen! Tijdens mijn studie Leisure en Event Management aan de BUas, ben ik gestart met het ontwikkelen van BRUIS Wedding & Events. Mijn ambitie is om in de toekomst talloze klanten te assisteren bij het verwezenlijken van hun droomevenement. 

Heerlijk eten, een goed glas wijn en gezelschap van vrienden en familie, dáár word ik blij van! Daarnaast sta ik regelmatig op het hockeyveld en staat het zien van de hele wereld op mijn bucketlist!

Kan ik iets voor jullie betekenen? Neem dan snel contact op en tot snel!

X Juul

Leuke weetjes over mij