BRUIS Wedding & Events

Weddings1

Weddings

Yes, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie verloving! Laten we samen bruisende momenten en onvergetelijke herinneringen creëren. Het vervullen van jullie droomdag is mijn passie. Hebben jullie nu de behoefte aan een weddingplanner, die jullie begeleidt vanaf het begin tot het eind van het evenement, een zorgvuldige ceremoniemeester die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt of een creatieve stylist die jullie visie tot leven brengt? Ik sta klaar om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Met oog voor detail, creativiteit en een dosis enthousiasme streef ik ernaar, om jullie unieke liefdesverhaal te terug te laten komen in elk aspect van jullie bijzondere dag.

Weddingplanner

Willen jullie alles uit handen geven? Dan past een weddingplanner perfect bij jullie! Ik neem het roer over vanaf het begin tot het eind en verzorg elk aspect van de bruiloft. Met professioneel advies bereid ik alles tot in de kleinste details voor, waarbij jullie wensen altijd voorop staan om de dag zo intiem mogelijk te maken. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien. Door het inhuren van een weddingplanner kun je vol vertrouwen naar de bruiloft toeleven en de grote dag beleven! Gezorgd wordt voor de beste leveranciers, beantwoord ik altijd jullie vragen, bewaak het budget, houd de gastenlijst bij en ben er op de dag zelf als ceremoniemeester om jullie dromen werkelijkheid te maken.

Prijzen zijn op aanvraag 

Ceremoniemeester

Zien jullie je droombruiloft al voor je? Regelen jullie graag zelf alles vooraf maar willen jullie op de grote dag je handen vrij hebben? Dan is een ceremoniemeester de perfecte oplossing voor jullie! In een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en wat je hierbij kunt verwachten van BRUIS. Tijdens de voorbereiding houden we regelmatig contact en een maand voor de bruiloft neem ik het contact over met de betrokkenen. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van de laatste weken voor de grote dag terwijl ik een gedetailleerd draaiboek opstel. Op de bruiloft zelf zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jullie voor de volle 100% kunnen genieten. Als aanspreekpunt voor de gasten en leveranciers los ik eventuele problemen op, zonder dat jullie er iets van merken!

Prijzen zijn op aanvraag

Styling

Elke bruiloft verdient een unieke, intieme styling. Jullie trouwdag krijgt een nog persoonlijker tintje door de wensen te integreren in de styling. Na ons vrijblijvende kennismakingsgesprek werk ik aan een stylingconcept dat naadloos aansluit bij jullie voorkeuren. Na jullie goedkeuring worden de  meest bijzondere items geselecteerd. Op de grote dag wordt het stylingconcept tot leven gebracht, waardoor jullie bruiloft een persoonlijke touch krijgt. Of het nu gaat om de ceremonie, het diner, het feest, geen probleem! Samen bespreken we jullie wensenpakket.

Prijzen zijn op aanvraag

Adviesgesprek

Overweeg je een extra adviesgesprek om jullie te begeleiden bij de planning van de bruiloft? Dat is mogelijk! Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen en licht ik alvast tips en ideeën toe, zodat jullie zorgeloos aan de planning kunnen beginnen. Na het gesprek ontvangen jullie een verslag met de extra tips en eventuele zaken die ik voor jullie heb kunnen uitzoeken na onze ontmoeting.

Prijzen zijn op aanvraag