BRUIS Wedding & Events

Schermafbeelding 2023-11-06 om 22.57.41

Events

Voor elke speciale gelegenheid, van onvergetelijke verjaardagen en perfect verzorgde diners tot verrassende gender reveals en betoverende babyshowers, BRUIS staat paraat om onvergetelijke herinneringen te creëren. Met aandacht voor detail en passie voor het organiseren van speciale momenten, vertalen we elk bruisend idee in een persoonlijk evenement. Wil je een ander evenement organiseren? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We staan klaar om met je mee te denken en jullie gasten aangenaam te verrassen.

Ontwerp

Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek, achterhaal ik al jullie wensen en ideeën voor het evenement. Samen kijken we naar passende thema’s met daarbij de benodigde materialen en leggen we de diverse opties naast elkaar. Ik doe onderzoek naar de nieuwste trends die aansluiten bij jullie mogelijke wensen. Dit wordt gepresenteerd in de vorm van een stylingsconcept en moodboard, waardoor jullie een visueel beeld krijgen van het eindresultaat. Na goedkeuring zal het concept tot uitvoering worden gebracht.

Planning

Gezocht wordt naar de meest geschikte leveranciers die passen bij jullie wensen. Na overleg worden deze bevestigd en worden gedetailleerde draaiboeken opgesteld. Tegelijkertijd wordt het budget zorgvuldig bewaakt. Indien nodig worden regelmatige locatiebezoeken gepland, om het optimale resultaat te garanderen. Alles is gepland en geregeld, waardoor het evenement nu volledig voorbereid is tot in de kleinste details.

Productie

It’s show time! De leveranciers zijn gearriveerd, alles wordt opgebouwd en voorbereid om jullie droomevenement werkelijkheid te laten worden. Alles staat klaar en het is tijd om de gasten te verwelkomen. Geen zorgen. Die nemen wij voor onze rekening! Tijdens het evenement coördineren en begeleiden we alles in goede banen zodat jullie volop kunnen genieten. Uiteraard nemen we ook de afbouw voor onze rekening.

Aangezien elk evenement uniek zal zijn en wij streven naar het geven van persoonlijke aandacht aan elk detail wordt de prijsopgave zorgvuldig samengesteld na het kennismakingsgesprek. Wij begrijpen dat elk evenement anders is en daarom willen we ervoor zorgen dat de offerte nauwkeurig past bij de gewenste services en het gewenste niveau van jullie evenement.

Prijzen zijn op aanvraag