BRUIS Wedding & Events

Toscaanse bruiloft in Villa Boscarello

Trouwen in het prachtige Italië, een echte droom toch?! Afgelopen juni 2023 mocht ik voor het bruidspaar Kris & Stephan ceremoniemeester zijn. Ik heb tijdens dit weekend ervoor gezorgd dat het bruidspaar van al dit moois heeft kunnen genieten. In deze blog neem ik jullie mee naar dit droomweekend. Blikken jullie mee terug?

Villa Boscarello

Alle gasten van K&S zijn in de vroege ochtend naar het prachtige Villa Boscarello gereisd, gelegen in het hart van Toscane, de meest geliefde trouwstreek van Italië. Het aanstaande bruidspaar was vervuld van de zenuwen. Toen verscheen de touringcar, volgeladen met al hun geliefden, familie en vrienden. Om hen te verwelkomen stond er een verfrissend glas prosecco klaar en een heerlijke Italiaanse lunch. Gedurende deze dag genoten de gasten van het zwembad, het heerlijke Toscaanse zonnetje, het gezelschap van elkaar en sloten ze de dag af met een Italiaanse pasta avond. 

De grote dag!

Wakker worden met dit adembenemende uitzicht, dat zou toch elke dag een droom zijn? Vandaag is de langverwachte dag aangebroken voor Kris, Stephan en alle gasten. Vanmiddag stappen ze in het huwelijksbootje en beloven ze elkaar eeuwige trouw! Na het ontbijt namen ze afscheid van elkaar en begonnen de voorbereidingen. Dit moment was met lachende gezichten, zenuwen en tranen van vreugde.

En daar was het moment eindelijk! Stephan werd begeleid door zijn moeder en stond daar, met trillende benen en tranen in zijn ogen, te wachten op zijn aanstaande bruid. Door de boxen luiden: Andrea Bocelli’s “Fall on Me”. In de verte naderde Kris, vastgehouden door haar vader. Tijdens de ceremonie werden liefdevolle geloften uitgesproken door het bruidspaar, met emoties van vreugde en ontroering. Familie en vrienden deelden ook hun woorden. En daar klonken volmondig het ‘JA’ woord van Kris & Stephan! Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Bij het zwembad bracht het kersverse echtpaar een toost uit met al hun gasten. Onder het genot van Italiaanse lekkernijen deelden de gasten herinneringen aan een prachtige ceremonie, terwijl het bruidspaar schitterende momenten vastlegde in de omgeving met de foto- en videograaf.

Onder de fonkelende lampjes op de binnenplaats van Villa Boscarello vond het Italiaanse diner plaats. Een live band speelde Italiaanse muziek, waardoor niemand stil kon blijven zitten. Er werd gedanst en met servetten gezwaaid. Het diner eindigde met een verrukkelijke taart, gevolgd door een knalfeest om deze onvergetelijke dag in stijl af te sluiten.

Last day

Met kleine oogjes zitten de gasten en het bruidspaar aan de ontbijttafel. Toffe verhalen over de dag ervoor worden met elkaar uitgewisseld. De laatste dag van dit bijzondere weekend is aangebroken en het bruidspaar wil dit in stijl afsluiten. Voor hen staat een poolparty op het programma! De zon straalt, de drankjes staan koud, de loungemuziek komt luid uit de boxen en opblaasbare luchtbedden dobberen in het zwembad. Een groot feest ontplooit zich, waarbij alle gasten genieten van de ambiance, met wederom een prachtig uitzicht over de wijngaarden. Na de poolparty kleden de gasten zich om voor het laatste diner. Deze avond staat volledig in het teken van heerlijke, verse Italiaanse pizza’s! Daarna wordt er nog een laatste keer uitbundig gefeest met het hele gezelschap, waarbij onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd voor de rest van hun leven. 

De volgende dag breekt het moment aan om afscheid te nemen van alle gasten die terugkeren naar Nederland. Kris en Stephan koesteren herinneringen aan een weekend vol prachtige, liefdevolle momenten die ze voor altijd zullen bijblijven.

BRUIS heeft bruisende momenten gecreëerd, vol onvergetelijke herinneringen. Nieuwsgierig naar wat het bruidspaar van BRUIS vond? Neem vooral een kijkje op de review pagina.

Op zoek naar tips over trouwen in Italië? Blijf de blog pagina in de gaten houden!